ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Pernilla i chock efter händelsen med Petter och flickvännen Märta

17 okt, 2022 
Pernilla Wahlgren har fullt upp med sin show Pernilla Wahlgren har hybris.
Nyligen var tv-profilen i Norge med gänget för att gigga.
Väl där träffade hon Petter Stordalen och blev minst sagt chockerad av en situation som uppstod.
Annons
Pernilla Wahlgren om flytten till lyxhuset – efter alla motgångarBrand logo
Pernilla Wahlgren om flytten till lyxhuset – efter alla motgångar

Den folkkära tv-profilen Pernilla Wahlgren, 54, har fullt upp med sin show, Pernilla Wahlgren har hybris.

Pernilla har stått på scenen i flera år och i januari 2020 var det premiär för succéshowen Pernilla Wahlgren har hybris. Efter slutsålda biljetter och turnéer runt om i landet lämnar Pernilla åskådarna minst sagt med ett gott skratt!

Men det är inte bara Pernilla som levererar på scen. Med sig har hon vännerna Hanna Hedlund, Måns Nathanaelson, Kim Sulock och regissören Edward af Sillén. Men även Pernillas vän från flera år tillbaka, Jessica Wahlgren, 47, som jobbar som stylist åt Pernilla och Pernillas bror Linus Wahlgren.

Linus Wahlgren avslöjar nya lyckan – egna orden

Pernilla har som tidigare nämnt fullt upp i karriären och hennes dagar är fullspäckade med jobb och familjelivet.Nyligen kunde vi mötas av ett glädjande besked nämligen att hennes bror Linus Wahlgren skulle få en stor roll i showen.

Annons

”Klart man ställer upp när syrran tving…frågar. Så glad att få ersätta geniet Ola Forssmed. Inte alls nån ångest. Och att få åka på turné och bli sminkad av sin exfru Jessica Wahlgren ser jag också galet mycket fram emot. Nä, det här kommer bli fantastiskt! Se hur peppad jag är!” skrev Linus Wahlgren skämtsamt på Instagram.

”Ett bevis på att ALLT går att köpas för pengar! Även Du min bror…!” svarade Pernilla Wahlgren tillbaka.

Pernilla Wahlgrens chock efter Petter Stordalens beteende

Ja turnén är i full gång och nyligen var gänget i Norge för att gigga. I podden Wahlgren och Wistam som Pernilla driver med tv-profilen Sofia Wistam berättade Pernilla om sin vistelse i grannlandet.

– Vi hade räknat med att det skulle vara mindre skratt på vissa ställen och att de inte skulle hänga med. Men det var den bästa publiken vi någonsin har haft. När Linus gjorde Petter Stordalen så trodde vi att taket skulle rasa in, eftersom de skrek så mycket av skratt.

Annons

Pernilla berättar att hon och Hanna Hedlund bodde på hotellmagnatens Petter Stordalens hotell i Norge och samtidigt som de var där, hade han en invigningsfest för just det hotellet.

– Så direkt efter vår första gig klädde vi om till Great Gatsby kläder. Där festade vi loss, säger Pernilla och forsätter att berätta om deras vistelse:

– Dagen efter festen tänker man att Petter måste vara helt slut, men klockan 10 på morgonen var vi hembjudna till hans fantastiska hem på brunch. Men då frågade jag hans tjej Märta, ”men gud ska vi verkligen komma kl 10 på morgonen orkar han det?”, berättar Pernilla.

Pernilla berättar vidare att Märta svarade att Petter ändå går upp klockan 7 på morgonen och är uppe och springer. Något som fick Pernilla att bli lite chockad över hur mycket han orkar dagen efter en stor fest.

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons