LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Per Holknekt ska bli pappa igen – och det blir en liten...

22 mar, 2017 
Malin Ljung
Det är dags för Per Holknekt att damma av sina bebiskunskaper. I höst väntar nämligen han och fästmön Linda barn. "Jag är överlycklig, det är en väntad och planerad sådan", säger han i Beslutspodden.
Annons

Modeentreprenören Per Holknekt, 56, ska bli pappa igen. Det berättar han i nya avsnittet av Beslutspodden:

– Jag ska bli pappa i sommar, det är häftigt, det är coolt, det gillar jag. Jag är överlycklig, det är en väntad och planerad sådan så det ska bli fantastiskt att få en dotter i juli, avslöjar han i podcasten.

I höstas friade han till kärleken Linda Sjöström, 40. Paret träffades, eller möttes som han själv vill uttrycka det, i början av 2016 och har sedan dess både bytt förlovningsringar och flyttat ihop i en villa på Djursholm.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Sedan tidigare har Per Holknekt dottern Julia, 21. Han tror dock att han är mer redo för en bebis vid den här tidpunkten, än när han blev pappa första gången.

– Jag har ett lugn i mig, jag har ju gjort allt, jag har inga nyfikenheter kvar, så jag kan finnas där. Jag har ingen längtan ut, jag vill vara hemma, så nej, just nu är en fantastisk tid för mig att ingå i föräldraskap. Bästa möjliga, säger Holknekt i podden.

Linda har sedan tidigare en elvaårig dotter. Den nya lilla bebisen blir parets första.

https://www.instagram.com/p/BRVrshXg5-y/?taken-by=extraknekt&hl=sv

FOTO: Ibl

Annons