LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Lars Lerin i chock – nu avslöjar han familjehemligheten: ”Oäkta barn”

13 sep, 2022 
Ebba S. Dahlman
Lars Lerin
Lars Lerin är en av de kändisar som är med i den nya säsongen av programmet Vem tror du att du är?.
Nu avslöjar han en mörk familjehemlighet som kom upp till ytan under inspelningen.
– Väldigt mycket sorgliga och tragiska saker, berättar han i en intervju i P4 Extra Gästen.
Annons
Junior om kampen med tvillingarnaBrand logo
Junior om kampen med tvillingarna

Konstnären Lars Lerin, 68, är högaktuell på många fronter just nu. Han släpper snart en ny barnbok och efter årsskiftet syns han i det populära programmet Stjärnorna på slottet.

Men närmast för Lars dyker han upp i tv-programmet Vem tror du att du är?, där kändisar får gräva djupare i sina egna familjehistorier med hjälp av ett team forskare.

Nu avslöjar Lars en begravd familjehemlighet, som kom upp till ytan i och med hans medverkan.

Lars Lerin om att vara fyrabarnspappa med maken Junior

Sedan år 2009 är Lars gift med kärleken maken Manoel ”Junior” Marques Lerin, 45. Idag är de inte bara ett av Sveriges mest folkkära par, de är också fyrabarnsföräldrar; till två flickor och två pojkar.

Det var i slutet på 2021 som paret meddelade att de skulle bli föräldrar igen till tvillingdöttrarna Iris och Gerd. Paret har sedan tidigare sönerna Gabriel, 6, och Rafael, 7.

Annons

Det är minst sagt full fart hemma hos familjen Lerin med fyra barn. När Hänt träffade paret på ett vimmel i somras passade vi på att fråga vad, den snart 70-åriga, Lars tycker om livet som fyrabarnspappa.

– Det är mycket med fyra barn det är ett annorlunda liv. Men desto äldre de blir desto roligare blir det. Det är en bonus i livet speciellt för mig som är pensionär, svarade Lars då.

Ja, det råder inga tvivel om att Lars är lycklig på den plats i livet där han är idag. Men hur påverkar det honom när han får reda på en mörk familjehemlighet?

Lars Lerin i chock – nu avslöjar han familjehemligheten

När Lars, i fredags, gästade radioprogrammet P4 Extra Gästen frågade programledaren Jens Möller, 49, om hans upplevelse i programmet Vem tror du att du är?, som har premiär på Kanal 5 på onsdag.

Annons

– Jag har fått reda på mycket mer nu. Det var väldigt spännande måste jag säga och de var ju väldigt duktiga de här släktforskarna som hade hittat så mycket material som jag absolut inte hade någon aning om, svarar Lerin.

Jens pressar honom lite och frågar om han inte kan avslöja lite om vad han eventuellt har fått veta om sin familjehistoria under inspelningen.

– Det var ju väldigt mycket sorgliga och tragiska saker. Mycket oäkta barn, tjuvar, självmord och... väldigt mycket som var undanstoppat i familjesagan, berättar Lars och fortsätter:

– Det är klart att man skulle gärna ha velat prata med… Ja, min farmor till exempel som aldrig berättade de här tragiska sakerna, om en bror som försvann när han var tolv år. Sedan helt plötsligt var han tillbaka och ingen visste var han hade varit. Detta hade de [släktforskarna reds. anm.] då fått fram fakta om. Men, man hade gärna velat diskutera det med dem som levde då, avslutar han.

Programmet Vem tror du att du är? har premiär onsdag den 14 september på discovery+ och Kanal 5.

FOTO: Janne Danielsson

Annons